Dag 2...

Nu har vi träffat Emily flera gånger och åter igen har det blivit lite ändringar, men inga som är i närheten av vad vi gick igenom igår...

Natten var konstig, ingen liten tjej som snusade i sin säng, inga små knorranden eller ljudliga väderspänningar..lol.. Bara att gå och äta utan att ha henne i närheten var overkligt.

Vi gick dit idag efter frukosten och fick veta att de planerade att extubera Emily och hade börjat väcka upp henne lite smått. Om allt gick enligt planerna så skulle hon få komma ner på avdelningen senare under dagen eller i morgon.
Vid halv 12 började de att extubera henne och vi lämnade rummet eftersom de sade att det kan vara jobbigt för föräldrarna att vara med. Vi stannade ute ett tag men när det drog ut på tiden och personalen runt Emily blev fler gick vi in för att se vad som hände. Direkt när vi kom in förstod vi att det var något som var fel. Emily andades inte alls som hon skulle, hon kämpade med varje andetag och de frågade om hon tidigare hade haft problem med andningen. Eftersom hon inte hade haft det så sade de att det antagligen berodde på antingen operationen i sig eller att hon hade haft slangen som irriterade. Vi gick därifrån ett tag för att låta dem jobba ifred och vi visste att det inte var någon fara för Emily.

Efter ett tag ringde läkaren som extuberat och sade att de hade satt tillbaka respiratorn och återigen sövt Emily. Hon hade inte klarat av att andas själv och hennes luftvägar var för svullna. Hon ska nu ligga i respiratorn i 1-2 dygn till innan hon får komma ner på avdelningen.

Vi har hälsat på henne igen och nu ligger hon och sover som tidigare och alla värden ser jättebra ut, syresättningen ligger mellan 85-90, vilket är en stor skillnad mot tidigare.


Vi fick också äntligen hennes fina gåva som väntat här nere på henne. Tack tjejer!


Det fina nallebudet från Åsa och Sus. Så lik vovven Bettan så det inte är sant..lol..

Jag tog några bilder på liten eftersom jag vill att hon skall kunna se vad hon har gått igenom när hon blir lite äldre. Jag kommer inte att lägga upp bilderna här eftersom de är jobbiga att titta på och jag vill inte tvinga på folk sådant. Vill man se dem är det bara att höra av sig...


Kommentarer
Postat av: Meta

Hoppas, hoppas, hoppas att det snart är över för denna gången för er!!! Kram

2009-10-08 @ 17:58:20
Postat av: Jenny

Jag vill gärna se bilderna

Tänker på er massor

kram

2009-10-08 @ 19:17:28
URL: http://littlemonkei.blogg.se/
Postat av: Erik

Roligt att höra. Tänker o håller alla tummar o tår för er

2009-10-08 @ 21:54:11
URL: http://skycube.blogg.se/
Postat av: Efa o Ezze.

Skönt att op gick som beräknat.

Nu hoppas vi att allt ska lösa sej på bästa sätt.

Massor av skånekramar Efa o Ezze

2009-10-09 @ 07:10:46
Postat av: Ulla Rydeström

Önskar er alla tre all lycka i världen.

Kram Ulla

2009-10-09 @ 14:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0