Första julen.

Nu har den varit här och gått igen... julen alltså. Det var Emilys första och det blev några nya roliga möten och upplevelser. Fast ett tag visste vi inte om vi skulle bli hela familjen eftersom Keith höll på att fastna i England p.g.a. det kraftiga snöfallet som lamslog landet, detta gjorde att han missade sitt flyg men hade tur att få komma med ett dagen efter, till allas glädje. :)

Hoppas att ni alla har haft en underbar jul och att det nya året kommer att föra med sig många glada stunder.

Här kommer en liten bildkavalkad på Emilys jul och en liten video med hennes nya bästaste vänner..


Emilys favoriter... Mormor och morfars hundar, här 2 av dem, Bettan & Diva.


Lek med så många leksaker som möjligt...


Kolla in vad som är på Tv:n...


Ta ett bad i vardagsrummet (det har vi aldrig gjort förut...)


Titta, mina nya fina kläder som jag fick av mormor & morfar...:)


Myser i fotöljen..


Julmaten smakar bäst när man är tillsammans...


Åhhh, vad kan detta vara? En julklapp från syster Lisa..:)


Hmm, morbror Daniel var lite läskig i början, men kommer man med frukt så smälter även en liten tjej..:)


Efter allt detta så är det ju inte så konstigt att man blir trött....


Inget nytt att berätta annars, Emily mår prima och har fått sin spruta mot RS-viruset och skall få nästa spruta i Januari. Nu närmast är det vaccinationen på BVC som väntar, inte alls roligt men som tur är går ju det onda över...

Vi återkommer snart igen.

Kramar från oss alla!


Återbesök på ALB

Idag har vi varit tillbaka på Astrid Lindgrens barnsjukhus för lite kontroller och den andra vaccinationssprutan.
Åter igen så såg allt bra ut, hon växer som hon skall, 8160g och 69 cm lång. Hennes syresättning var 83 men då hade hon precis varit upprörd innan så det är ok... Nu har hon kommit in i en fas när andra människor är lite skrämmande så hon var inte alls road av att vara där men i pappas famn var hon trygg så ultraljudet (ekokardiografi) gick jättebra. Tack vare lek och sångunderhållning av Anna-Karin kanske skall sägas också.:)
Nu får vi ta bort de vätskedrivande medicinerna och bara ge henne Trombyl.


Mörkt när det skall undersökas...


Anna-Karin lugnar med Imse Vimse spindel...:)

Återbesök igen den 14 dec..

Nu har Emily 3 tänder nere och 3 uppe med en fjärde på gång så meningen var att vi skulle ha varit och träffat tandhygienisten igår men hon var tyvärr sjuk så det får skjutas upp.   
Istället fick mamma Nina uppsöka läkarhjälp efter att ett litet monster bestämde sig för att mammas öga skulle undersökas närmare i tisdags kväll.. Med andra ord, stick fingret i mammas öga när hon inte är beredd...lol. Antagligen en liten rispa så resultatet blev rödögd och tårögd och antibiotikasalva morgon och kväll..


Maten börjar fungera bättre även om hon fortfarande ligger lite efter det "normala", för oss är det ok så länge hon går upp i vikt som hon skall och mår bra. Härom dagen fick hon smaka köttfärssås och spagetti för första gången och det tyckte hon var helt ok..:)


Hmmm, jag tror pappa missade munnen....

Jag hittade en ritning av Emilys hjärta som kirurgen gjorde åt oss i Lund. Jag skall fixa till den lite med förklaringar och lägga upp den här snart...

Hörs snart igen..

RSS 2.0