Roligt besök.

I helgen hade vi besök av morbror Verner (Ninas morbror) med sambo Helen och sonen Cristoffer. De hade massor av smått och gott med till Emily och Cristoffer var så duktig på att visa Emily hur leksakerna skulle användas. Till Emilys stora förtjusning såklart, hon hade så mycket nytt att smaka på och banka på/med att hon inte visste vart hon skulle ta vägen...:)


Christoffer, Verner och Emily.


Tyvärr blev det andra kortet som jag tog på Helen och Emily inte alls bra... Båda två blundade, ledsen Helen...:)
Så det får bli denna bild istället. Det är iallafall en glad liten tjej..:)

Tack för alla fina leksaker och böcker och framförallt vagnen, allt kommer att komma till användning och vara till mycket nöje för en liten tjej:)


Nu har även pappa blivit vaccinerad, så nu är det bara liten som skall ha en spruta till, sedan är vi fit for fight..
Nästa vecka är det återbesök på sjukhuset, ena dagen för kontroller och spruta och den andra dagen för att prata med tandhygienisten. Tydligen är det lite mer noga med hjärtebarn och tänder, vi får se vad han/hon säger...

Ett par roliga filmer kommer här också.. Notera att Emilys röst är tillbaka..:)) Något hon låter oss höra hela tiden.


Det är inte lätt att sitta när man har en rund bak...lol.. Men roligt är det för alla tre...

Bus med pappa är aldrig fel och denna lek har snabbt blivit en favorit. Tyvärr var kameran felinställd, så det är dålig bild...igen...


Kloppeti kloppeti klopp....lol..

Hörs snart igen!

En tanke sänds till våra vänner...

Idag kommer det inte att handla om Emily...

En del kanke inte vet det men jag är väldigt mycket hundmänniska och mina föräldrar (främst mamma) föder upp hundar i liten skala men med hela sitt hjärta i det.

Jag fick igår höra att våra vänner hade förlorat sin andra hund inom en väldigt kort tid och alldeles för tidigt även denna gång. Jag ville bara skriva några rader till dem här...

 

Tankarna finns där... Känslorna finns där...
 
Men orden...orden verkar aldrig finnas där när de behövs...
 
Jag har gått igenom det allt för många gånger själv, men jag kan ändå inte säga att jag förstår hur ni känner det just nu för i mina ögon är ingen situation den andra lik, inget liv är det andra likt och inga känslor kan kännas likadant för vi är alla unika och våra berättelser är lika men ändå så olika...
 
Men orden..orden borde kunna finnas där, så att jag kan trösta, så att jag kan hjälpa till att hitta en lättare väg ut ur det tunga...
 
Om det bara fanns någonting man kunde säga i det mörker som just nu omger er, om jag bara kunde komma på vad jag skall säga för att låta ljuset sippra fram igen, för att så småningom skina starkt som det en gång gjorde...
 
Det finns igenting jag kan säga...

Så jag får ta tillvara på det som faktiskt finns där just nu... tankarna, känslorna...

Mina tankar och varmaste kramar sänder jag till er och hoppas att jag på så sätt har lyckats låta ljuset skymta i mörkret...

Nina


Mycket att lära.

Nu är skruttan inne i en lärofas, inte nog med att hon börjat äta mycket mer "vanlig mat", hon har upptäckt lite andra färdigheter också..


Efter ett par gånger i gåstolen har hon kommit på vad som skall göras..
Ja, något sånär i allafall. :)


Sedan har vi den ständiga favoriten fast nu med lite nya övningar... Badet..


Emily tycker att pappa behöver bada också...
Nu när hon har upptäckt att det plaskar när man rör armar och ben är det såååå roligt.


Efter badet blir man så här glad, iallafall 9 ggr av 10..:)Just nu är det lugnt här hemma och alla mår bra (peppar, peppar...) så vi kan upptäcka nya saker och färdigheter i lugn och ro.
Vi kan äntligen lyfta Emily normalt igen och hon älskar att stå upp och har även rullat över på mage ett par gånger.
Så, framsteg även i vardagen, precis som det skall vara. :)

 

Pappa är roligast.

Skruttan sitter vid köksbordet och leker med sina leksaker och en del annat smått och gott.. Slänger dem på golvet så att pappa får hämta dem igen. Riktigt roligt:)
Men titta vad som händer när pappa (utanför bild) skojar med skruttan. Då är leksakerna inte alls roliga längre, då existerar bara pappa..
Ni får ursäkta den hoppiga bilden men det är svårt att inte skratta när hon sätter igång..:)


Pappa är bäst, så är det bara..:)

Som om inte det var nog så fick hon en tidig julklapp av tomten, den tar ett tag att vänja sig vid men man kan ganska tydligt se vad hon tyckte om den..
Så där, det var lite vardagsskoj från oss igen :)


Börjar bli stor...

Nu märker man att tiden går och att Emily har blivit 6 månader. :)
Inte nog med att hon är stor för sin ålder och har en massa tänder gå g, häromdagen satte hon sig upp i sin liggvagn när vi var och handlade. Så beslutet togs att börja med sittdelen i stället. Hon känns fortfarande lite vinglig och ostadig för den, men med rätt stoppning runtomkring så blir det riktigt stadigt och hon kunde inte vara gladare, nu kan man ju se allt!

Något stor overall fortfarande, trots att den bara är storlek 74..
Alltså vad hon har i sina vanliga kläder numera.

Nu har det gått några dagar sedan hennes vaccination och hon mår bra, hon var lite trött och fick lite feber men annars gick det jättebra. Nu är mamma också vaccinerad, så det är bara pappa kvar..


Så här glad kan man vara fast man har fått vaccinationen några timmar tidigare..

Dagarna börjar komma tillbaka till det normala igen nu, skruttan är lite gnälligare än innan operationen och mycket mer ljudlig, men det hör ju faktiskt till utveckligen också...)

Kramar från oss alla...

Ps.. på sidan av bloggen ser ni lite reklam, Nelly te.x har en liten tjuvstart på rean om man har en kod...
Den har jag :) Ange SECRETSALE när ni kommer till sidan så släpps ni in...


Modevisning...

Häromdagen fick vi 2 paket i brevlådan... ända från England. Vi öppnade båda paketen och ut kom massor av fina koftor. Farmor hade stickat 4 stycken och hennes syster 1.
Självklart måste vi ha lite modevisning så att ni kan se de fina nya kläderna..:) Tyvärr blev några av bilderna lite mörka men man kan se en glad tjej i alla fall. (en av koftorna är inte med på bild.)Idag var vi tillbaka på sjukhuset igen och gjorde lite undersökningar. Allt såg jättebra ut och vi kan nu dra ner lite på den vätskedrivande medicinen till 2 ggr/dag istället för tidigare 3. Hon hade också gått upp bra i vikt och väger nu 7720g. Nästa besök blir om en månad.
Emily fick också sin vaccination mot svininfluensan, så nu blir det till att ha lite extra uppsikt över henne så att hon inte blir dålig. Att hon kan få lite feber och bli allmänt påverkad får man räkna med  såklart, men det får inte bli mer än så. Än så länge ser hon ut att må ganska ok.
Så nu är det bara mamma och pappa kvar...

Vi fick också några bilder från vårat besök hos Anna & Kaz, en av dem måste absolut visas här:)


På besök hos Anna & Kaz (Björn) Hoppas vi syns snart igen!

RSS 2.0