Utskrivna!

Japp, nu har det hänt, vi har blivit utskrivna från sjukhuset. :) Vi har återbesök igen nästa vecka, men tills dess kan vi bara rå om varandra.

I Måndags var de lite oroliga över att hennes lever kändes stor och att hon hade kissat lite dåligt, ett ultraljud gjordes och läkaren kunde se att levern verkligen var förstorad och att detta berodde på vätskebildning. Hon hade även gått upp 120g över helgen vilket var lite i överkant och ännu ett tecken på vätska i kroppen.
Shunten som man satte in nere i Lund är än så länge lite för stor för Emily, hon måste växa i den, men vad detta innebär är att hennes hjärta får jobba hårdare och då kan det samlas vätska i kroppen.
Nu ökade man dosen med hennes vätskedrivande medicin och idag när vi var tillbaka så såg allt mycket bättre ut, hon har också kissat mycket bättre..:)
Skruttan har dessutom börjat gå upp i vikt och äter nu 180ml/måltid, riktigt bra med andra ord. När vi vägde henne idag så vägde hon 7530g.
När resultatet på blodproverna hade kommit tillbaka och alla andra kontroller var gjorda fick vi veta att vi blev utskrivna. 
Det enda som är besvärande för skruttan just nu är att det börjar titta fram tänder i överkäken också... :)


I Måndags hämtade vi också ett paket som kom från mamma Ninas jobb. När vi öppnade det så var där en present till Emily och hälsningar från alla jobbarkompisarna.

Tack snälla!
Så här reagerade skruttan..:)Vi hörs snart igen...


Kommentarer
Postat av: Carina

Hej på er!Skönt att höra att ni är hemma igen och att lilla snäckan mår bra! Segt att det skulle ta sån tid, men nu verkar det ju gå åt rätt håll igen, med maten och allt! Hoppas mamma och pappa har hunnit landa lite och smälta all turbulens också...Ha det så bra och sköt om er!

Kramar från syster Carina i Lund =)

2009-10-29 @ 09:15:05
Postat av: soledad

Hej Nina!!!

Det är alltid lika roligt att träffa Er och se hur det går för lilla Emily. Jag är så tacksam över att ha fått ta del av den här sidan och Ert liv.

Ni sprider så mycket kärlek och hopp, må Ni har det med Er hela livet. All lycka till med lilla Emily, hon är något alldeles speciellt.Hoppas att ni får en hel del med alldeles vanliga dagar framöver. Kram från Bm Solle.2009-10-29 @ 13:19:19
Postat av: Nina

Vad roligt att se er båda här:) Hoppas att ni tittar in fler gånger och säger hej.

Kramar från oss alla 3

2009-10-30 @ 22:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0