Planeringen är påbörjad..

Efter en mysig helg hos mormor och morfar var det dags att åka till sjukhuset igen på måndagen för sprutor med antikroppar mot RS-viruset. Nu har Emily fått dessa sprutor var 4:e vecka och det är vi så tacksamma för eftersom det tydligen har varit väldigt många fall i vinter.

Syresättningen kontrollerades och såg bra ut, kanske inte så hög som mamma och pappa skulle ha önskat men så länge syster Anna Karin är nöjd så är vi det också :)

Vi fick veta att Angion på Emily är planerad till i slutet av April och efter det kan de planera in nästa stora operation i Lund. De vill göra den innan sommaren, men man kan aldrig veta, så vi får hålla er uppdaterade.

Emily och pappa har varit i öppna förskolan ett par gånger nu och Emily blir mer och mer social, den fasen när hon var rädd för de flesta börjar gå över. Det enda som hon fortfarande inte känner sig säker på är undersökningsrummen på sjukhuset, där vet hon aldrig vad som väntar och med de senaste besöken i minne så förknippas de med smärta... Tack och lov är vintern snart över och sprutorna undanlagda. :)

Några bilder från helgen, även en länk till lite fler bilder.


Titta vad jag kan nu!


I min fina jacka!

Fler bilder finns att se här!

Vi hörs snart igen!

RSS 2.0