Resan till Lund

Nu när jag har möjligheten igen så skall jag skriva lite mer än tidigare eftersom skruttan har somnat efter att ha haft det såååå trevligt för sig själv, högljutt kan väl sägas :)


Vi började resan till Lund på sönd. morgon och som tur är tycker Emily om att åka bil och klarar av ganska långa sträckor. Ibland blir det dock för mycket för en liten tjej...

Även om man är mitt i leken och har en pappa som sjunger i bakgrunden så blir man sååå trött ibland.

Vi fick ett supertrevligt avbrott lite över halvvägs när vi stannade till hos Anna och Kaz. Tack snälla, ni är bäst.:)

Vi kom ner vid 18-tiden och checkade in på patienthotellet. Tyvärr missade vi maten men fick oss några smörgåsar och snart sov vi alla gott..

Kl 8.40 på måndagen var det dags för lungröntgen. Det gick finfint tills Emily hamnade på britsen, då ville hon inte vara med längre. Som tur var blir det bättre bilder om de skriker så det var väl bara bra då..:)
Efter det var det dags att gå till avdelningen och skriva in oss. Vi fick träffa personalen och syresättningen kontrollerades igen (nu var den nere på 78-79), hon vägdes (7560g) och sedan var det dags för det jobbiga.. Blodprover..
Det togs från huvudet och en mycket upprörd Emily lämnade blod till 6 små rör, sedan kontrollerades hjärtat med EKG och UKG (ultraljudskardiografi). När det var klart fick vi lite ledig tid och gav oss ner på stan för att skaffa mobilt bredband, behöver jag säga att Emily sov som en stock i flera timmar?

I lånevagnen och den än så länge väldigt stora overallen..

Väl tillbaka på sjukhuset efter snabbvisiten i centrum så fick vi veta att operationen är framskjuten till på onsdag och att vi skall träffa kirurgen och personalen från IVA i morgon istället för idag så att det skall komma nära inpå operationen. Tillbaka till avdelningen igen kl.15 i morgon.
Så..fortsättning följer.

Emily och pappa tar det lugnt på hotellrummet medan mamma kopplar in bredbanden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0