Törnrosa sover...

Ännu en dag med en liten sovande tjej..

Hon har visserligen vaknat upp några gånger och ställer till det för sköterskorna eftersom hon vill vända på sig, sätta sig upp och gärna dra bort slangarna.. :) Det är vår tjej det, en liten kämpe. Sköterskorna har sagt att det är en redig och stark liten tjej och någon sitter alltid hos henne ifall hon vaknar till, för hon är så snabb med att försöka ta sig loss.
Dränagen från operationssåret togs bort idag, så det är iallafall några slangar mindre. I morgon ska de försöka ta bort respiratorn igen, hoppas att det går bättre den här gången och att vi äntligen kan få se en vaken tjej. Hon såg sin pappa med ett halvt öga idag eftersom hon hade ett av sina uppvaknanden när vi kom och sade hej, men sköterskorna var snabba med att ge henne tröttmedel..:)

Hon har också fått sin filt som farmor har stickat och sin favoritleksak, fjärilen.. Så att hon skall känna igen lite lukter och bekanta saker, inte bara en massa främmande människor och slangar.

Hennes lilla rumskamrat har fått flytta ner på avdelningen och en ny liten pojke har kommit in istället. Hoppas att det går bra för dem framöver. Den lilla tjejen träffar vi säkert nere på avdelningen snart igen.

Inte så mycket nyheter idag, men å andra sidan så betyder det att allt är lugnt just nu..

Tack för alla fina hälsningar, det värmer så att få läsa allt som ni skriver!

Kramar till er alla!Kommentarer
Postat av: ing-Mari o Bengt-Inge

Vad skönt att läsa att det har gått bra med "Lilla Prinsessan"

2009-10-09 @ 22:05:29
Postat av: Nina B (på jobbet...)

Tänker på er alla tre måste verkligen vara en pärs ni genomlider nu, helt enkelt en förälders mardröm. Skönt ändå att höra att det går framåt och att lilla Emily verkar vara en riktig kämpar tjej, det är bra egenskaper att ha, tror att hon kommer gå långt i livet ;-). Måste också säga att du Nina är så duktig som skriver så bra och fint här på bloggen, mitt i allt det jobbiga ni nu befinner er i. STOR kram från Nina B

2009-10-10 @ 09:35:27
URL: http://garlics.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0