Busunge vill bestämma själv...

Jaha, ännu en dag i rätt riktning. :)

Idag har vi träffat läkarna igen och de har kommit med härliga nyheter...Vi får antagligen åka hem på måndag! Vi vet inte om vi får åka hem som i hem till lägenheten men till Stockholm igen. Kanske blir det så att vi får stanna några dagar på Astrid Lindgrens barnsjukhus först, men det är helt ok med oss...

Vi har gjort en koll av shunten som de satte in och det såg bra ut, vi fick även göra en vanlig röntgen av lungorna, så lite kontroller blev det idag. Hon är fortfarande lite rosslig men nu har vi fått veta att det kan bero på hennes operation på så sätt att hennes lungor nu har fått mer cirkulation och får därför jobba lite mer. Så det kan ta ett tag att komma över, men hon får sin medicin att inhalera 4 ggr/dag nu.

Liten bestämde sig också för att den där sonden hon hade i näsan, den var inte något rolig längre så den tog hon bort...:) Vi bestämde oss då för att det var ett bra tillfälle att låta henne lära sig äta ur flaskan igen. Till en början var det inte alls intressant men när hon blev hungrigare och hungrigare så hade hon inget val och då gick det igen. (självklart hade sonden satts tillbaka om hon inte tagit flaskan).


Busungen utan sin sond i näsan...:)


Mat igen, den rätta vägen...

Just nu ligger skruttan i sin säng och blåser bubblor och pratar med pappa.. Det var det sista välkända tecknet vi väntade på.

Vi fick också vår andra önskan uppfylld... Vi fick vår promenad utomhus och inom 5 minuter så sov vår lilla busa i vagnen..:)

#1 - - Marie Wiqvist:

Kram till er alla tre!Marie

#2 - - Lindha:

Hej hej igen!!



Vad härligt att se Emily utan sonden o SÅÅÅ pigg :)

Äntligen på rätt riktning..

Många stora kramar Lindha



#3 - - Erik:

Är så glad för er skull ;) Riktigt roligt att få läsa att det går bra för er.

#4 - - Åsa M:

Åh det verkar som om det går i rätt riktning?! Härligt med framstegen!



Kram!

#5 - - Efa o Ezze.:

Det värmer att höra att det går så bra för skruttan.

Förstår oxå att ni kan börjá andas igen.

Lycka till, Kramar från oss i Skåne

Till top