Nära hemresan nu...

Idag har vi gjort lite undersökningar igen, några mindre roliga som blodprov och andra lite roligare som farbrorn med pinnen..:)

Blodprovet togs i morse och visade på att skruttan har någon slags infektion i kroppen, enligt läkaren antagligen ett virus, så det är bara att hålla ut. Hon fick också hydrokortison salva till sina utslag och den hjälpte mycket, utslagen är fortfarande kvar men inte lika illröda och förhoppningsvis inte lika irriterande..

Hon har ätit lite bättre idag och har också varit gladare och kunnat sova bättre. Så resan hem i morgon skall kunna bli av som planerat.


Bus med favoritleksakerna..

Vi fick besök av en neurolog som kollade Emilys reaktioner och beteende, som en följd av hennes omständigheter efter operationen när hon fick hjärtmassage under 6½ minut. Allt såg bra ut och det är egentligen bara vi som framöver kan se hur Emily verkar utvecklas och om någonting kan ha gått galet, men ingenting tyder på det i nuläget. :)
Det var förresten farbrorn med pinnen :) Han tog en tungspatel och ritade en gubbe på den, med den försökte han få Emily att följa den med blicken men hon var helt fixerad på hans ansikte, så tji fick han..lol..

Vi lyckades också med att använda inhalatorn på en sovande tjej, lycka för oss och henne eftersom hon verkligen hatar inhalatorn...Vi vill också passa på att tacka all personal här nere, sjuksköterskor, barnsköterskor, läkare, undersköterskor och alla andra. Ni har varit underbara och har lyckats ta hand om oss spillror till föräldrar som vi har varit till en stor del. Vi vill nämna några men om ni inte står med här så snälla, ta inte illa upp, men det har varit så många namn och en del av er känner vi väl igen men kanske inte till namnet.

Lindha, du var fantastisk med oss alla tre och lyfte vår vistelse här.
Josefin, du tog hand om oss när vi knappt hade näsan ovanför vattenytan och gjorde det med bravur, dessutom såg du efter vår lilla tjej när vi inte kunde göra något.
Carina, du såg efter oss på avdelningen och trots att Emily kanske inte var överförtjust alla gånger så var vi glada att ha dig i närheten.
Jens du tog hand om vår dotters hjärta, behövs det sägas mer?
Åsa, Lisa, Astrid, Pia, Helena, Anita, Peter, David, Thomas och så många andra.... Tack för allt ni har gjort för oss!

Vi kommer med största sannolikhet att ses igen... Vi önskar självklart att så inte skulle vara fallet men eftersom vi vet att Emily kommer att behöva fler operationer så känner vi oss trygga att det blir med er omkring oss.


Emilys fantastiska sköterska Carina sade hej då...


Kommentarer
Postat av: Lindha

Hej på Er alla!!!Har varit helt underbart att kunna följa vad som hänt i helgen med lilla Emily... Är SÅÅÅÅÅ glad över att se hennes ögon le :)Tack Ni oxå för att jag fick ta hand om Er o lilla Emily...Många bamse kramar Lindha

2009-10-18 @ 21:08:58
Postat av: Efa o Ezze.

Å vad man blir glad när man läser Er blogg.

Det värmer när man kan känna Er Lycka.

Kramar Skåne

2009-10-19 @ 16:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0