Hemresan!

På måndagen 19 Oktober var det dags att åka hem igen.

Eftersom Emily tydligt hade någon virusinfektion så ville man att vi åkte direkt till Astrid Lindgrens Barnsjukhus så att hon kunde vara under uppsikt. Hon åt inte heller så bra som vi skulle kunnat önska och oron var att hon skulle bli uttorkad. Innan operationen åt hon 220ml var fjärde timma och hon blev rejält arg om hon inte fick sin mat..:) Nu äter hon inte mer än 50-80 ml var tredje timma.. Inte så bra, men tur då att hon hade lite hull att ta av innan vi kom hit ner.


Den här specialstolen kunde hon sitta i när vi använde t.ex barnvagnen.
Superbra idé men lite svår att få upp henne ur igen eftersom vi inte kan lyfta henne som vi gjort tidigare..


Hon avskyr fortfarande att ta sin medicin i munnen men sprutan är ändå ganska rolig att leka med..:)

Klockan 11 var det dags att ge sig av, vi sade våra hej då och på återseende och började den långa resan hem igen. Som tur var kunde vi få ett trevligt stopp hos Anna & Kaz igen! Emily var lite skeptisk till dem i början, hon tror att alla skall göra något med henne, men de charmade henne snart.

Klockan 20-20.30 var vi framme i Stockholm igen och åkte till ALB direkt. Vi blev emottagna av kända och okända ansikten som gjorde allt för att hjälpa oss. Tyvärr var det en lång resa och vi hade mycket tungt i "bagaget" så vi kanske framstod som lite griniga och ohjälpsamma. Men personalen är super och kan hantera detta.:) Kontroller togs på liten för att se hur hon mådde och allt såg ok ut.
Det slutade med att vi fick permission över natten och återvända tillbaka tidigt nästa morgon för kontroller och prover.

Efter 2 lååånga veckor klev vi äntligen över tröskeln till vårt hem igen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0